Elérhetőségek

Vági és Fiai Kft.

9700 Szombathely,
Jászai M. u. 30.
Telefon:
+36-94/511-026

Fax: +36-94/511-026
E-mail:
info@vagiesfiai.hu

Kamera rendszer karbantartása.

2017. március 16., 20:03

A kamera rendszer általában nem igényel rendszeres karbantartást, néhány dologra azonban érdemes odafigyelni. Íme néhány:

 

-  A rögzítőben található háttértárat javasolt 1-2 év után megvizsgálni. Mivel, hogy ezek az eszközök a nap 24 órájában dolgoznak meghibásodhatnak. Ha leáll a felvétel, akkor bizony a telepítőt kell hívni.

- A rendszer használata közben változhatnak a kamerák optimális beállításai. A tulajdonos egy kis idő elteltével tapasztalatai alapján találhat egy megfelelőbb kamerapozíciót, egy jobb kameraszöget. Lehet, hogy a körülmények változtak meg, ilyenkor is jól jön az eredeti telepítő cég.

- Tapasztalatból tudjuk, hogy az átadáskor elmondott használati tudnivalók nem elegendőek, könnyen elfelejti az ember. Egy váratlan esemény visszanézésekor szükséges lehet a beüzemelő szakember segítségére. Nem is szólva az adatok kimentéséről.

 

Összegezve, igen szükség van a rendszer karbantartására, ha nem is túl gyakran. Fontos, hogy ha lehet ne messziről válasszon magának céget ill. szakembert. Az ország távoli pontjáról érkező cég gyengéje az utólagos kiszálások. Egy közelben lévő ezzel szemben sokkal elérhetőbb és gyorsabb a távolinál. A nagy felbontású IP kamera rendszerek igényelnek leginkább technikai támogatást.



« Vissza az előző oldalra!
Vági és Fiai Kft. - MagyarVági és Fiai Kft. - NémetVági és Fiai Kft. - Angol